Fester

MAD OG FEST

I Brønderslev Hallen har vi ikke kun et cafeteria der fungere som mad-, drikke- og slik servering i forbindelse med aktiviteter i vores idrætshaller og bowlingcenter

Vi har også et køkken med en super dygtig kok og køkkenpersonale som tilbereder og serverer lækker mad, både ud af huset, forplejning ved møder og andre sammenkomster, fester, konfirmationer, mindekomsammen osv.

Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Ring på tlf.: 98 82 15 00

Se også vores kombinations menuer med bowling her.

SKAL DU HOLDE FEST?

Brønderslev Hallerne kan være vært ved såvel små som store arrangementer. Vi kan tilbyde de ideelle forhold med god beliggenhed midt i Brønderslev, Vendsyssels hjerte. Dejlige omgivelser, gode parkeringsforhold og lokaler i mange størrelser, selv haller med plads til rigtig mange personer.

Brønderslev Hallerne er det perfekte sted for koncerter, firma arrangementer, general forsamlinger, messer, store og små fester, sportsbegivenheder og meget mere.

Hør nærmere på tlf.: 98 82 15 00

Hallens Buffet

Min. 20 personer.

Kr. 299,- pr. person

Forret – vælg mellem

Alle forretter er inkl. smør og lækkert madbrød.

• Rilette af confiteret andelår på salat med nødder, citrus og friske urter

• Hjemmerøget laks på salat med honning vinaigrette og radiser

• Brandade af torsk med hummerskum og sprøde chips

• Carpaccio af okse med nødder, parmesan og oliven

Hovedretter

Rosastegt okse ball tip med hvidløg og timian

Bryst af unghane med urtesoufflé

Svinekam stegt med rosemarin

Blomkåls tzatziki med kapers

Årstidens salat med frugter og bær

Sprøde salater med let syltet fennikel, citrus og nødder

Ristede svampe med persille og hvidløg

Brønderslev Hallens flødekartofler

Rødvinsglace

Dessert – vælg mellem

• Hjemmelavet islagkage med to valgfrie smage, serveres med marinerede bær

• Gateau Marcel med appelsinfilet og høvlet chokolade

Luksus Buffet

Min. 20 personer

Kr 479,- pr. person

Forret – vælg mellem

Alle forretter er inkl. smør og lækkert madbrød.

• Rilette af confiteret andelår på salat med nødder, citrus og friske urter

• Hjemmerøget laks på salat med honning vinaigrette og radiser

• Brandade af torsk med hummerskum og sprøde chips

• Carpaccio af okse med nødder, parmesan og oliven

Hovedretter 

Helstegt oksemørbrad fra Himmerland

Langtidsstegt nakke af Duroc gris

Perlehønebryst farseret

Cremet veloute af blandet svampe

Sauté au vert de saison

Pommes rissoleés

Pommes anna

Salat med ristede nødder og kerner, syltede borettane løg,
croutoner og citrus vinaigrette

Salat marineé med sprøde crudités af beder
og rødder samt friske urter

Sauce bordelaise

Dessert – vælg mellem

• Hjemmelavet islagkage med to valgfrie smage, serveres med marinerede bær

• Gateau Marcel med appelsinfilet og høvlet chokolade

Klassisk Frokostbuffet

Min. 20 personer.

Kr. 259,- pr. person

Hovedretter

Små frikadeller

Kyllingebryst stegt med Serrano

Langtidsstegt kalvefilet med timian og rosemarin

Pommes rissolées med friske urter

Grov mos af ristede kartofler med cremefraiche

Sauté af årstidens grønt

Tomatsalat af bagte tomater, mozzarella og syltede rødløg

Grøn salat med crudités af gulerod, granatæble, appelsin og ristede mandler samt sennepsdressing

Spidskålssalat med pære og ristede nødder, vendt i sesam-soja vinaigrette

Dessert

Cheesecake på kiksebund med mangogelé

Italiano Buffet

Min. 20 personer.

Kr. 339,- pr. person

Forretter

Rimmet torsk på salat med citrus dressing

Carpaccio med oliven, parmesan og kerner

Hjemmebagt focaccia

Hovedretter

Polpette al pomodoro (kødboller i tomatsauce)

Porchetta

Gratin af tortellini

Lasagne al salamone

Linguine alla carbonara

Insalata caprese (tomatsalat med mozzeralla)

Insalata verde, grøn salat

Hjemmebagt focaccia

Dessert

Tiramisu

Old School Buffet

Min. 20 personer.

Kr. 199,- pr. person

Hovedretter

Helstegt oksefilet

Svinekam med sprød svær

Pommes rissolées

Brønderslev Hallens flødekartofler

Blandet salat med dressing

Brød og smør

Ønsker du/I dessert til kan der tilkøbes:

Hjemmelavet is til kr. 39,- pr. person

Sammensæt selv 2 eller 3 retter

Min. 10 personer

2 retter kr. 229,-        •        3 retter kr. 299,-

Forret – vælg mellem           

Alle forretter er inkl. smør og lækkert madbrød.

• Timbale af dampet torsk med laksesoufflé serveret på sprød salat med friske urter og saffron dressing

• Carpaccio af røget svinemørbrad med knuste nødder, syltede rødløg, hjemmerørt urtemayo og friske urter

• Hjemmerøget laks med lakserogn serveret med dildfløde og syltede stikkelsbær

• Hummer bisque med dampet kuller, sprød crouton, syltede løg og friske urter

• Rilette af confiteret and serveret på sprød salat med nødder, tranebær, syltede gule beder, balsamisk glace og trøffelvinaigrette

Hovedret – vælg mellem

• Helstegt kalvefilet 200g pr. person** serveres med årstidens grønt og pommes rissolées
vælg mellem, rødvinssauce, pebersauce og hjemmerørt bearnaise

• Svinekam med røget bacon, salvie og timian serveres med salat af æbler og valnødder, små hvide kartofler og vildt sauce

• Urtebagt kulmule
serveres med pommes rissolés, årstidens grønt og grillet citron
vælg mellem sauce hollandaise og saffran sauce

• Rosastegt lammekølle rullet med hvidløg og urter
serveres med årstidens sauté, bagt selleri, pommes rissoleé og rødvins sauce

**Ønskes 300g kalvefilet kr. 50,- ekstra pr. person
**Ønskes oksemørbrad i stedet kr. 75,- ekstra pr. person

Desserter – vælg mellem

• Hjemmelavet islagkage med to valgfrie smage, serveres med marinerede bær

• Profiteroles, vandbakkels med vaniljecreme, lun chokolade og mandelflager

• Gateau Marcel, chokoladekage i 2 lag med appelsinfilet og høvlet chokolade

• Lun æbletærte med luftig vaniljecreme

• Cheesecake med lakrids ganach

KONTAKT

Brønderslev Hallerne
Knudsgade 15
9700 Brønderslev
info@broenderslevhallen.dk
Tlf.: 98 82 15 00

KONTROLRAPPORT

Kontrolrapport

FIND OS PÅ FACEBOOK

Facebook