MAD OG FEST
I Brønderslev Hallen har vi ikke kun et cafeteria der fungere som mad-, drikke- og slik servering i forbindelse med aktiviteter i vores idrætshaller og bowlingcenter
Vi har også et køkken med en super dygtig kok og køkkenpersonale som tilbereder og serverer lækker mad, både ud af huset, forplejning ved møder og andre sammenkomster, fester, konfirmationer, mindekomsammen osv.
Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.
Ring på tlf.: 98 82 15 00
Se også vores kombinations menuer med bowling her.


SKAL DU HOLDE FEST?
Brønderslev Hallerne kan være vært ved såvel små som store arrangementer. Vi kan tilbyde de ideelle forhold med god beliggenhed midt i Brønderslev, Vendsyssels hjerte. Dejlige omgivelser, gode parkeringsforhold og lokaler i mange størrelser, selv haller med plads til rigtig mange personer.
Brønderslev Hallerne er det perfekte sted for koncerter, firma arrangementer, general forsamlinger, messer, store og små fester, sportsbegivenheder og meget mere.
Hør nærmere på tlf.: 98 82 15 00
Hold julefrokost i Brønderslev Hallen

Brønderslev Hallens buffet
Kr. 299,- pr. person
Forret – vælg mellem
Rilette af confiteret andelår på salat m. nødder, citrus og friske urter
Friskrøget laks fra Hirtshals på salat, m. honning vinaigrette og radiser
Brandade af torsk m. hummerskum og sprøde chips
Carpaccio af okse m. nødder, parmesan og oliven
Hertil serveres friskbagt brød og smør
Hovedret
Rosastegt okse ball tip m. hvidløg og timian
Bryst af unghane m. urtesouffle
Svinekam stegt m. rosemarin
Blomkåls tzatziki m. kapers
Årstidens salat m. frugter og bær
Sprøde salater m. letsyltet fennikel, citrus og nødder
Ristede svampe m. persille og hvidløg
Flødebagte små kartofler m. peberfrugt & forårsløg
Rødvinsglace
Dessert
Brønderslev Hallens hjemmelavede islagkage (mulighed for 2 smage)
serveres med brownie m. citrus ganache og marinerede bær
Klassisk frokostbuffet
Kr. 259,- pr. person
Hovedret
Små frikadeller
Kyllingebryst stegt m. serrano
Langtidsstegt kalvefilet m. timian & rosemarin
Pommes risolées m. friske urter
Grov mos af ristede kartofler m. cremefraiche
Sauté af årstidens grønt
Tomatsalat af bagte tomater, mozzarella & syltede rødløg
Grøn salat m. crudités af gulerod, granatæble, appelsin og ristede mandler samt senneps-dressing
Spidskålssalat m. pære og ristede nødder, vendt i sesam-soya vinaigrette
Dessert
Cheesecake på kiksebund m. mangogelé
Natmad
Valgfri suppe
Hertil serveres friskbagt brød og smør
”Den lette” – Hallens Charcuteri
Kr. 179,- pr. person
Lækre pølser og skinke;
Bresaola, chorizo, mortadella, bondepølse, paté og serranoskinke
Serveres med oliven, syltede borretanoløg, corniconner, aioli, friskbagt brød og smør
(Det er muligt at rette i buffeterne)
Sammensæt en 3 eller 4 retters menu
Pris 3 retter kr. 298,- 4 retter kr. 358,-
Forretter
Pris kr. 80,- tapas tallerken tillæg kr. 10,-
Kold rødtungeroulade med ørred soufflé, håndpillede rejer, friske asparges, marinerede urter, karse dressing samt nybagt brød.
Fiskecreme med Vesterhavs torsk, urter, dild olie samt nybagt brød.
Ny fortolkning af rejecocktail, håndpillede rejer, fermenteret asparges (sæson) marinerede urter, karse/dijon dressing, samt nybagt brød.
Carpaccio af grillet kalvefilet, fermenteret kål, søde tomater, rucola pesto, parmesan, samt nybagt brød.
Sprøde tarteletter, med fyld af dansk lam, friske asparges, spidskål og krydderurter.
Tapas tallerken
Store rejer på lun tomatkompot
Rødtungeroulade med laks & saltede agurker
Let sprængt filet af rådyr med syrlig sommerkål
Hertil hjemmebagt brød, a part hjemmerørt dressing
Hovedretter
Pris kr. 198,-okse/kalve mørbrad tillæg kr. dagspris
Okse eller kalve mørbrad stegt med timian og ramsløg pesto, gulerødder bagt med honning og lime, ærtepuré, bønner i baconsvøb, stegte kartofler med krydderurter samt rødvins sauce.
Duet af dansk kalv og confiteret svinebryst, ærtepuré, syltede beder, sprød sommerkål, fermenteret hvid asparges, trøffel glace, samt små kartofler dampet i økologisk smør.
Braiseret kalvesteg, bagte løg, gulerødder med urtesalt, grønne asparges, små kartofler samt fløde sauce.
Bryst af unghane med urte-soufflé, bagte selleri, dampet forårsløg, svampe i smør og persille, nye kartofler samt dijon sauce.
Glaseret lammeculotte, sennepsmarinerede urter, små kartofler samt persille sauce tilsmagt med fermenteret citron.
Desserter
Pris kr. 70,-
Hjemmelavet vanilje parfait med passions sorbet, brombær i Jamaica rom, sprød nougat samt estragon chokolade.
Karamel bagt ananas, hjemmelavet vanilje parfait, sprødt og salt.
Brownie med brun farin, sorbet, estragon chokolade, friske bær, sirup af sort the og mynte.
Nøddekurv Romanoff, jordbær, appelsin, vanilje, fløde, estragon chokolade samt vaniljeis
Den gode hjemmelavede islagkage med valgfri smag, serveret med marinerede bær.
KONTAKT
Brønderslev Hallerne
Knudsgade 15
9700 Brønderslev
info@broenderslevhallen.dk
Tlf.: 98 82 15 00