Mad ud af huset
Fester

MAD OG FEST

I Brønderslev Hallen har vi ikke kun et cafeteria der fungere som mad-, drikke- og slik servering i forbindelse med aktiviteter i vores idrætshaller og bowlingcenter

Vi har også et køkken med en super dygtig kok og køkkenpersonale som tilbereder og serverer lækker mad, både ud af huset, forplejning ved møder og andre sammenkomster, fester, konfirmationer, mindekomsammen osv.

Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Ring på tlf.: 98 82 15 00

Se også vores kombinations menuer med bowling her.

SKAL DU HOLDE FEST?

Brønderslev Hallerne kan være vært ved såvel små som store arrangementer. Vi kan tilbyde de ideelle forhold med god beliggenhed midt i Brønderslev, Vendsyssels hjerte. Dejlige omgivelser, gode parkeringsforhold og lokaler i mange størrelser, selv haller med plads til rigtig mange personer.

Brønderslev Hallerne er det perfekte sted for koncerter, firma arrangementer, general forsamlinger, messer, store og små fester, sportsbegivenheder og meget mere.

Hør nærmere på tlf.: 98 82 15 00

Hold julefrokost i Brønderslev Hallen

Brønderslev Hallens buffet

Kr. 299,- pr. person

Forret – vælg mellem

Rilette af confiteret andelår på salat m. nødder, citrus og friske urter

Friskrøget laks fra Hirtshals på salat, m. honning vinaigrette og radiser

Brandade af torsk m. hummerskum og sprøde chips

Carpaccio af okse m. nødder, parmesan og oliven

Hertil serveres friskbagt brød og smør 

Hovedret

Rosastegt okse ball tip m. hvidløg og timian

Bryst af unghane m. urtesouffle

Svinekam stegt m. rosemarin

Blomkåls tzatziki m. kapers

Årstidens salat m. frugter og bær

Sprøde salater m. letsyltet fennikel, citrus og nødder

Ristede svampe m. persille og hvidløg

Flødebagte små kartofler m. peberfrugt & forårsløg

Rødvinsglace

Dessert

Brønderslev Hallens hjemmelavede islagkage (mulighed for 2 smage)
serveres med brownie m. citrus ganache og marinerede bær

 Klassisk frokostbuffet

Kr. 259,- pr. person

Hovedret

Små frikadeller

Kyllingebryst stegt m. serrano

Langtidsstegt kalvefilet m. timian & rosemarin

Pommes risolées m. friske urter

Grov mos af ristede kartofler m. cremefraiche

Sauté af årstidens grønt

Tomatsalat af bagte tomater, mozzarella & syltede rødløg

Grøn salat m. crudités af gulerod, granatæble, appelsin og ristede mandler samt senneps-dressing

Spidskålssalat m. pære og ristede nødder, vendt i sesam-soya vinaigrette

Dessert

Cheesecake på kiksebund m. mangogelé

Natmad

Valgfri suppe

Hertil serveres friskbagt brød og smør

 ”Den lette” – Hallens Charcuteri

Kr. 179,- pr. person

Lækre pølser og skinke;

Bresaola, chorizo, mortadella, bondepølse, paté og serranoskinke

Serveres med oliven, syltede borretanoløg, corniconner, aioli, friskbagt brød og smør

(Det er muligt at rette i buffeterne)

Sammensæt en 3 eller 4 retters menu

Pris 3 retter kr. 298,- 4 retter kr. 358,-

Forretter

Pris kr. 80,- tapas tallerken tillæg kr. 10,-

Kold rødtungeroulade med ørred soufflé, håndpillede rejer, friske asparges, marinerede urter, karse dressing samt nybagt brød.

Fiskecreme med Vesterhavs torsk, urter, dild olie samt nybagt brød.

Ny fortolkning af rejecocktail, håndpillede rejer, fermenteret asparges (sæson) marinerede urter, karse/dijon dressing, samt nybagt brød.

Carpaccio af grillet kalvefilet, fermenteret kål, søde tomater, rucola pesto, parmesan, samt nybagt brød.

Sprøde tarteletter, med fyld af dansk lam, friske asparges, spidskål og krydderurter.

Tapas tallerken
Store rejer på lun tomatkompot
Rødtungeroulade med laks & saltede agurker
Let sprængt filet af rådyr med syrlig sommerkål
Hertil hjemmebagt brød, a part hjemmerørt dressing

Hovedretter

Pris kr. 198,-okse/kalve mørbrad tillæg kr. dagspris

Okse eller kalve mørbrad stegt med timian og ramsløg pesto, gulerødder bagt med honning og lime, ærtepuré, bønner i baconsvøb, stegte kartofler med krydderurter samt rødvins sauce.

Duet af dansk kalv og confiteret svinebryst, ærtepuré, syltede beder, sprød sommerkål, fermenteret hvid asparges, trøffel glace, samt små kartofler dampet i økologisk smør.

Braiseret kalvesteg, bagte løg, gulerødder med urtesalt, grønne asparges, små kartofler samt fløde sauce.

Bryst af unghane med urte-soufflé, bagte selleri, dampet forårsløg, svampe i smør og persille, nye kartofler samt dijon sauce.

Glaseret lammeculotte, sennepsmarinerede urter, små kartofler samt persille sauce tilsmagt med fermenteret citron.

Desserter

Pris kr. 70,-

Hjemmelavet vanilje parfait med passions sorbet, brombær i Jamaica rom, sprød nougat samt estragon chokolade.

Karamel bagt ananas, hjemmelavet vanilje parfait, sprødt og salt.

Brownie med brun farin, sorbet, estragon chokolade, friske bær, sirup af sort the og mynte.

Nøddekurv Romanoff, jordbær, appelsin, vanilje, fløde, estragon chokolade samt vaniljeis  

Den gode hjemmelavede islagkage med valgfri smag, serveret med marinerede bær.

KONTAKT

Brønderslev Hallerne
Knudsgade 15
9700 Brønderslev
info@broenderslevhallen.dk
Tlf.: 98 82 15 00

KONTROLRAPPORT

Kontrolrapport

FIND OS PÅ FACEBOOK

Facebook